Gæstebog

Velkommen til min gæstebog. Læg en besked..

10 tanker om “Gæstebog

 1. Kære Mia, det er nogle fantastiske billeder Du maler, jeg er helt vild med de absrakte og dine lækre farvevalg,,glæder mig tilsat følge din side. Kh. Susanne

  1. Kære Susanne.

   Tak for din besked, det varmer;-)

   Vh Gitte Dannemand/ gallerimia

 2. Wow!! Søgte på abstrakt kunst og fandt dine unikke og smukke værker!! Du er jo MEGA dygtig!! Jeg har delt din side på facebook 🙂 Håber det er okay!!

  /Stine

  1. Kære Stine

   Tusind tak for din besked, hvor er det sødt af dig…. mange tak;-)

   Vh Gitte Dannemand/ gallerimia

 3. Hej Mia
  Jeg bliver så glad af se på dine billeder?? går forbi dig hver dag og kigger ind af dit vindue, vi er flyttet til Fredensborgparken for et år siden?? holder du kurser??
  Hjertelig hilsen Ulla

  1. Kære Ulla

   Sikke en sød besked, tusind tak. Du er altid velkommen til at kigge forbi ( gerne send sms først 28 70 60 43 ) for bare at kigge. Nej jeg holder ikke kurser, da jeg simpelthen ikke har tiden til det. Glædelig jul til dig og dine. Venlig hilsen Gitte Dannemand/ Gallermia

 4. Hvor er det bare nogle fine malerier du laver. Jeg har simpelthen søgt efter noget med nogen knald farver som skal passe sammen med nogen grafiske plakater som jeg har købt. Jeg vil følge lidt med i hvad der kommer fra din hånd – for det ser virkelig godt ud.

  1. Kære Louise

   Tusind tak for din søde besked. Der kommer 3 nye på i dag. Rigtig glædelig jul til dig. Du er altid velkomme til at kigge forbi mig galleri.
   Vh Gitte Dannemand / gallerimia

 5. Hejsa. Rigtig flotte, dejlige og glade billeder. Holder du ikke åben i galleriet en gang i mellem? Kunne rigtig godt tænke mig at se dem live inden evt køb. ?
  Mvh Nina

  1. Kære Nina
   Mange tak for din besked. Jeg holder åben after aftale. Så kom endelig med nogle ønsker.
   God aften – Vh Gitte Dannemand ( du kan fange mig hver dag på gdannemand@hotmail.com )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *